Om os

CodeArt består af et mindre hold ekspert konsulenter der brænder for at forbedre online oplevelsen for de besøgende på et website, for content management og for hvordan man kan bruge den nyeste teknologi til at opnå de mål.

CodeArt blev stiftet i 2018 af Allan Thræn, en tidligere Episerver ansat og nuværende EMVP (Episerver Most Valuable Professional) - så fra starten har vores hovedfokus været at udnytte Episerver viden på ekspert niveau til at hjælpe kunder fra både ind og udland. Senere er der kommet både design, frontend og contentful ekspertise til - og ved hjælp af samarbejdspartnere kan vi tilbyde løsninger hvor vi også kigger på SEO, videoer, branding og online strategi.

Det stod hurtigt klart der var et hul i markedet. Mange Episerver kunder anvendet store full-service bureauer der leverede komplette løsninger - men ofte stod kunderne lidt på egne ben når det primære projekt var leveret. Det er ikke ideelt, for det er som regel der - når det primære site er levert at det sjove begynder og man skal optimere og forbedre efterhånden som sitet får nogle kilometer i sig. I løbet af 2019 introducerede vi konceptet "Subscribe to Success" hvor vi lavede faste rådgivnings og forbedringsaftaler med vores kunder - aftaler hvor vi løbende tog en aktiv rolle sammen med kunden i at forbedre hvad de har. Det sikrer at websitet er dynamisk og konstant bliver forbedret - både for de besøgende men også for redaktørerne - samtidig med at man kan regne med en fast månedlig udgift.

Parallelt med denne indsats, fortsætter CodeArt også med at levere helt specifik ekspertise til dem der er igang med mere avancerede løsninger - det være sig komplette produkt-integrationer til/fra Episerver og Contentful, avanceret søgning med ElasticSearch eller assistance med at implementere Episerver Profile Store, Episerver Content Recommendations eller andre AI/bigdata funderede forbedringer af online oplevelser.